Scenski set za mlade zvijezde! Na modnoj reviji novih Rodenstock naočala u muzeju Haus der Kunst u Münchenu, koja se održala 12. siječnja 2018. u okviru izložbe naočala “Opti”, talentirana djeca brojnih slavnih i uglednih ličnosti bila su u središtu pozornosti: Enya Elstner , kćer zabavljača veterana Frank Elstner, Oscar Lauterbach, sin Heinera Lauterbacha, Lucia Strunz, kći Claudia Effenberga, Isabella Ahrens (kći Mariella Ahrens), Milana Gräfin von Pfuel (kći Stephanie Gräfin von Pfuel) i sin Tyger Lobinger, sin Tima Lobingera, predstavio je najnovije trendove u naočalama u “Haus der Kunst”.

Oscar Lauterbach, Isabella Ahrens, Enya Elstner, grofica Milana von Pfuel, Tyger Lobinger i Lucia Strunz predstavljaju najnovije okvire iz kolekcije Rocco by Rodenstock.

Otvorenje:

Zajedno s voditeljicom Karen Webb, Oliver Kastalio, predsjednik Uprave Rodenstocka, pozdravio je publiku. Domaćin je događaj otvorio riječima “Naočale postaju sve više modni dodatak. Zato danas ovdje postavljamo modnu reviju naočala.”

Ovom prilikom predstavljeni su okviri Rodenstock iz kolekcije „Retro Classic“ i „Masters Selection“, kao i sunčane naočale „Mix your Style“ i „Supersonic“. Šest kćeri i sinova slavnih i istaknutih ličnosti, koji su osvojili pistu najnovijim Rocco stilovima Rodenstock, bili su kruna događaja.

Rebecca Mir s RR446C

Uslijedio je gromoglasni aplauz za “sljedeću generaciju”, i to ne samo od slavnih mama i tata koji su ponosno sjedili u prvom redu. Brojni drugi poznati fanovi spektakla, kao što su glumac Sascha Hehn, glumica Gesine Cukrowski, manekenka Rebecca Mir i glumac Hardy Krüger jr., Također su bili impresionirani predstavom. Bivše zvijezde GZSZ-a Sila Sahin, Susan Sideropoulos, Nina Bott i Maike von Bremen također su bili gosti.