Posebno kreirane za život u digitalnom dobu, sa Rodenstock lećama za računala.

Na radnom mjestu pogled se uvijek mora prilagoditi različitim udaljenostima, stolu monitorima i kolegama. To može biti iscrpljujuće: rad na ekranima često dovodi do suhih očiju, glavobolje ili napetosti u vratu i ramenima. Rješenje: naočale sa Rodenstockom lećeama za rad na računalu.

Izazovi za vaše oči: brzo fokusiranje na različitim udaljenostima, monotoni rad na računalu, slabo osvjetljenje i suhe oči zbog neujednačenog treptanja.

Kada su vam potrebne naočale za rad na računalu?

Radite li puno za računalom i ponekad vam je teško čitati na ekranu ili vas nakon dužeg rada boli glava ili imate bolove u vratu? Dobar par računalnih naočala može imati veliki utjecaj. Omogućuju vam oštar vid na uobičajenim radnim udaljenostima i olakšavaju pokrete očiju tijekom rada. To ne samo da vam ne umara oči: Također vam umanjuje napetost, intenzivno naprezanje očiju i neprirodno držanje tijela, što znači da možete raditi duže i opuštenije.

Vaše progresivne leće omogućuju ugodan vid od blizine prema daljini u različitim svakodnevnim situacijama. Ova fleksibilnost znači da je raspon gledanja relativno malen za tipičnu udaljenost ekrana – da biste jasno vidjeli, stoga nesvjesno zauzimate neprirodno držanje. Posebni par računalnih naočala dizajniran je točno za potrebe vašeg radnog mjesta, štedeći vam vizualni stres i napetost.

Naočale za čitanje uglavnom su optimizirane za udaljenost za čitanje na 40 cm – monitor je obično dalje. Rezultat: Neprestano se naginjete naprijed da biste jasno vidjeli. A za veće udaljenosti, npr. kada razgovarate s kolegama, morate naočale svaki put skinuti. Suprotno tome, par računalnih naočala dizajniran je točno za potrebe vašeg radnog mjesta. Izbjegavate loše držanje i radite fluidnije i udobnije.

Vaš unutarnji sat može postati izvan ravnoteže zbog neprirodno velike količine plave svjetlosti koju emitiraju prijenosna računala, pametni telefoni, tableti i drugi zasloni. Rodenstock Ergo leće za rad na računalu sa premium zaštitnim slojem Solitaire® Protect Balance 2 smanjuju prolaz plave svjetlosti kroz leće i na taj način omogućuju opuštenost i miran san.

Da li ste znali?

Mnoge firme subvencioniraju ili pokrivaju sav trošak naočala za rad na računalu, jer to su ipak zaštitne naočale.

Pristupite svom digitalnom načinu života na opušteni način.
Sa najboljim Rodenstock lećama za rad na računalu.

 • Jedinstveni i potpuni vid prilikom rada
  zahvaljujući individualnim naočalnim lećama za rad

 • Vrhunski slojevi za dodatnu otpornost i lako čišćenje
  tako da možete dugo uživati i koristiti vaše leće

 • Za potpuno opušten položaj glave i tijela
  zahvaljujući optimiziranim područjima gledanja

 • Sa inovativnim filterima za redukciju plave svjetlosti
  za balansirani bioritam

Ergonomski rad

Naočale za čitanjeRodenstock naočale za rad na računalu

Balansirani bioritam

U usporedbi s prirodnom dnevnom svjetlošću, digitalni uređaji emitiraju neprirodno veliku količinu plave svjetlosti. Kao rezultat toga, naš unutarnji sat može postati izvan sinkronizacije, što otežava zdrav san. Uz Rodenstock leće za rad na računalu i inovativan premaz koji smanjuje plavu svjetlost na prirodnu razinu. Rezultat: Održava se normalan bioritam i miran san.

Različite mogućnosti

Par naočalnih leća za rad na računalu može biti koristan ne samo u uredu, već i za druge aktivnosti koje zahtijevaju koncentrirano gledanje na kraćoj udaljenosti. Bilo da čitate štivo, radite neki ručni rad, provjeravate zaslone ili radite važnu prezentaciju: Ergo® leće za srednju udaljenost nude pesprijekoran vid bez umora na poslu i za vaše hobije.

Kako se proizvode vaše posebno prilagođene Rodenstock leće za rad na računalu.

Svaki par Rodenstock naočalnih leća je jedinstven. Konačno je i svako oko drugačije. Zato su brojne pojedinačne izmjerene vrijednosti, kako vaših očiju, tako i odgovarajućih naočala na vašem licu, ugrađene u naručenu proizvodnju vaših Rodenstock naočala. Korištenjem inovativnih tehnologija izrađuju se naočalne leće koje su savršeno prilagođene vašim očima i licu – tako da vidite bolje i oštrije nego ikad prije.

1. Innovativno mjerenje oka

Sa DNEye® Scanner-om mjerimo vaše oči na više od 7,000 mjernih točaka. Na taj način otkrivamo svaki bitan detalj.

2. 3D mjerenje odabranog okvira

Sa 3D video mjernim uređajem ImpressionIST® kalkuliramo sve bitne parametre koji su nam potrebni da proizvedemo savršene leće za vas poebno prena odabranom okviru i po položaju kako vam stoji na licu.

3. Perfektna i besprijekorna proizvodnja

Umijeće leži u tome da napravimo idealne naočalne leće za vas i vaše individualne potrebe. Kalkulacija i proizvodnja se radi u Rodenstock proizvodnim pogonima.

Zašto ja takva proizvodnja bitna i kako to radimo.  Saznajte više

Garantirana izvrsnost:
Vaše personalizirane Rodenstock naočalne leće.

6-mjesečna garancija na zadovoljstvo.

Jamčimo bezbrižno upoznavanje s vašim Rodenstock progresivnim lećama. Ako u prvih 6 mjeseci još uvijek niste zadovoljni, leće ćemo vam zamjeniti sa drugim, ekvivalentnim proizvodom iz naše kuće.

2-godišnje jamstvo kvalitete.

Jamčimo vam funkcionalnost i izdržljivost vaših novih Rodenstock naočalnih leća. Ako se nešto desi što može ukazivati na problem u proizvodnji u slijedećih 24 mjeseca od kupovine, u zamjenu će te dobiti identične leće kod vašeg optičara bez ikakve nadoknade.

3-godišnja garancija kvalitete na premium zaštitne slojeve.

Jamčimo vam 36-mjesečnu garanciju na postojanost zaštitnih slojeva na lećama od dana kupnje.

Saznajte više o našim garancijama i uslugama ovdje