Prve naočalne leće za vožnju sa TÜV certifikatom

Mnoge okolnosti koje čine da se vozači osjećaju nesigurno imaju veze s problemima sa vidom: zasljepljenje, mrak, loši vremenski uvjeti, zbunjujuće ili nejasne prostorne situacije. Zato je Rodenstock razvio naočalne leće koji vam omogućuju da mirno i sa sigurno vozite u ovim situacijama. Dobar vid, sigurno putovanje – što potvrđuje i TÜV:

® Road 2 su testirane s obzirom na odlučujuće kriterije za sigurnu vožnju (razdoblje aklimatizacije, vidno polje, zasljepljujući efekti i odsjaji, kontrast, reprodukcija i čišćenje boja).

Naočale za vožnju-Road: idealne za česte vožnje u svakodnevnom životu.

Bez obzira jeste li poslovni putnik, profesionalni vozač ili samo putujete na odmor; pojedinci koji provode puno vremena za volanom upoznati su s izazovima koje oči moraju prevladati: promjena uvjeta osvjetljenja, zasljepljivanje farova, reflektiranje traka itd. Sa Rodenstock road lećama vaše putovanje je opuštenije i sigurnije.

Promjena naočala? Nema potrebe.

Jer leće Rodenstock Road leće nisu „samo“ dizajnirane za vožnju. Svojstva poput optimalnog prostornog vida i vida bez umora, unatoč teškim uvjetima osvjetljenja, mogu se doživiti i nakon izlaska iz automobila. Jednostavno koristite svoje nove naočale za vožnju kao idealan par naočala za cijeli dan.

Definitivno dobar izbor: Rodenstock Road leće za vožnju.

Sigurna vožnja i samopouzdanje neraskidivo su povezani s dobrim vidom – to se još više odnosi na one koji nose naočale za volanom. Rodenstock Road leće  napravljene su posebno za vaše posebne potrebe. Otkrijte prednosti inovativnih tehnologija kao što su DNEye® mjerenje oka, poseban Solitaire®  Protect Road 2 premaz i još mnogo toga:

 • Izuzetno oštar i visoko kontrastni vid,
  također i u uvjetima slabe vidljivosti

 • Siguran prostorni vid
  zahvaljujući individualnoj optimizaciji leća

 • Smanjeni efekti zasljepljivanja
  zahvaljujući specijalnom premazu na lećama

 • Također idealan suputnik u svakodnevnom životu
  npr za posao i slobodno vrijeme

Smanjeni zasljepljujući efekt

Tradicionalne naočaleRodenstock naočale

Solitaire® Protect Road 2: Ovaj inovativni zaštitni premaz smanjuje zasljepljujuće efekte, npr. uzrokovano modernim ksenonskim ili LED svjetlima. Neželjene refleksije svjetlosti, npr. s mokrih cesta, također su znatno smanjene. Tokom dana, učinak pojačavanja kontrasta osigurava opuštenu vožnju. Također vaše leće za vožnju posebno odbijaju prašinu i lako se čiste zahvaljujući posebnom X-tra Clean premazu.

Odličan prostorni vid

Tradicionalne naočaleRodenstock naočale

Simetrična vidna polja: Sigurna i pouzdana procjena udaljenosti prilikom parkiranja i preticanja ovisi o prostornom vidu. Međutim, upravo to može utjecati na korisnike naočala s različitim vrijednostima za lijevo i desno oko. Leće za vožnju sa optimiziranim jakostima uravnotežuju prostorni vid i osiguravaju simetrična vidna polja između oba oka i tako pružaju siguran trodimenzionalni vid.

Bolji noćni vid

Tradicionalne naočaleRodenstock naočale

DNEye® mjerenje oka: Mnogi se ljudi osjećaju manje samouvjereno tijekom vožnje noću. Razlog: U mraku su zjenice proširene, a svjetlosni snopovi se različito lome, stvarajući zamagljenu sliku. Pomoću Rodenstock DNEye® Scanner-a ovaj se efekt otkriva i individualno ispravlja. Naše Road naočalne leće osiguravaju oštar i visok kontrastni vid, posebno u lošim svjetlosnim uvjetima.

Brza promjena fokusa gledanja

Tradicionalne naočaleRodenstock naočale

Velika vidna polja: Tijekom vožnje oči se moraju brzo prilagoditi različitim udaljenostima – od ceste do navigacijskog uređaja, do ogledala i natrag. Rodenstock Road leće su prilagođene upravo ovim dinamičkim zahtjevima. Vrlo velika vizualna polja osiguravaju svestrani oštar vid, savršen za brzu promjenu fokusa.

Kako se proizvode vaše Rodenstock Road naočalne leće.

Svaki par Rodenstok naočalnih leća je jedinstven. Jer svako oko i svaki vozač su različiti. Kako biste ispunili različite zahtjeve, pojedinačni parametri vašeg oka i odabrani okvir uključeni su u individualnu proizvodnju vaših leća. Leće koje su savršeno prilagođene vašim očima i opuštenije vas vode do vašeg odredišta, proizvode se korištenjem svih Rodenstock inovativnih tehnologija.

1. Inovativno mjerenje oka

S DNEye® Scanner-om mjerimo vaše oči na više od 7000 mjernih točaka. Tako možemo prepoznati svaki pojedini detalj, a mnogi izmjereni parametri direktno utječu na proizvodnju leća.

2. 3D mjerenje naočala

Upotrebom 3D video centrirnog uređaja, ImpressionIST® mjeri se točno kako odabrani okvir stoji na vašem licu te se na osnovu toga dizajn samih leća dodatno optimizira I prilagođava korisniku.

3. Savršena prilagodba

Prava umjetnost je stvoriti idealne naočalne leće na temelju utvrđenih ili izmjerenih vrijednosti. Proračuni i proizvodnja se odvijaju u najmodernijim pogonima Rodenstocka.

Zašto je prilagodba toliko bitna i kako nju ostvarujemo. Saznajte više

Destinacija: Vaše personalizirane leće za vožnju.

Rodenstock Road Sun: vrhunske sunčane naočale za volanom.

Rizik od nesreće može se povećati ako je ljeti ograničen vid jakom, blistavom sunčevom svjetlošću ili niskim suncem. Rješenje: sunčane naočale Rodenstock Road s posebno razvijenom smeđom bojom smanjuju odsjaj sunca, a i dalje su dovoljno svijetle da možete čitati zaslon ili navigacijski sustav. A vi ste, naravno, i dobro opremljeni u svakoj drugoj situaciji.

Za vrhunski vizualni komfor na svim udaljenostima:
Rodenstock Road progresivne leće.

Pogotovo kada se zahtijeva besprekidna promjena između gledanja na bliske i velike udaljenosti. Ovo je idealna progresivna leća: različita vidna polja su nevidljivo spojena sa progresivnom lećom. Osiguravaju vam oštar vid bez napora na svim udaljenostima. A što se tiče izgleda, progresivne leće ne razlikuju se od “normalnog” para leća.

Garantirana izvrsnost:
Vaše Rodenstock Road progresivne leće.

6 mjeseci garancije zadovoljstva

Jamčimo bezbrižno upoznavanje s vašim Rodenstock progresivnim lećama. Ako u prvih 6 mjeseci još uvijek niste zadovoljni, leće ćemo vam zamjeniti sa drugim, ekvivalentnim proizvodom iz naše kuće.

2 godine garancija kvalitete

Jamčimo vam funkcionalnost i izdržljivost vaših novih Rodenstock naočalnih leća. Ako se nešto desi što može ukazivati na problem u proizvodnji u slijedećih 24 mjeseca od kupovine, u zamjenu će te dobiti identične leće kod vašeg optičara bez ikakve nadoknade.

3 godine garancija kvalitete

Kod kupnje naočalnih leća sa jednim od naših vrhunskih zaštitnih slojeva, nudimo vam potpunu 36-mjesečnu garanciju na premaz.

Saznajte više o našim garancijama i uslugama ovdje