Optimalne leće za iznimne vizualne potrebe.

Posebna leća za hobi i posao, s ozbiljnim oštećenjem vida – kao stručnjaci za specijalne leće, tvornica Rodenstock rado prihvaća svaki izazov!

  • Specijalne naočalne leće
    za vrlo posebne vizualne zahtjeve

  • Vrhunska kvaliteta
    ponekad se i ručno moraju napraviti za vas

  • Optimalna udobnost nošenja i vrhunska estetika
    također i sa većim vrijednostima

Prava leća za vaše individualne zahtjeve.

Svaki par očiju je jedinstven. A mnoge su toliko jedinstvene da samo posebno izrađene leće mogu pomoći. Kao i u slučaju ekstremne kratkovidnosti (miopija) do čak -47 dioptrija ili teške hiperopije (dugovidnosti) do +35 dioptrija. Također izrađujemo prilagođena rješenja za naočale za posebne zahtjeve nakon operacije katarakte ili za prilagodljivo škljocanje kod djece.

Perfektan vid u profesionalnom životu neophodan je za kirurge, pilote, znanstvenike, finomehaničare itd. Mi smo u mogućnosti napraviti posebne leće upravo za ove zahtjevne korisnike kod kojih su vidna polja individualno raspoređena: na primjer s rasponom vida u gornjem dijelu leće za korisnike koji rade iznad glave ili za pilote koji moraju biti u stanju prepoznati instrumente u gornjem dijelu područja kokpita.

Vizualna pomagala ranije nisu uvijek bila osobito dobra, ali imala su poseban šarm. Danas mnogi još uvijek vole uroniti u eru lorgneta, pincez, monokla i opernih naočala i žele ne samo posjedovati ove predmete, već ih i koristiti. Vaše vrijedne primjerke opremamo posebnim lećama po vašem receptu. Na taj način uživajte u estetici dobrih starih dana uz vizualnu udobnost današnjice.

Blistavo šarene ribe i fantastični grebeni: Svatko tko je otkrio jedinstveni podvodni svijet želi ga vidjeti uvijek iznova – i što jasnije. Zato tvornica Rodenstock nudi leće za ronilačke naočale koje su jednostavno integrirane u ronilačku masku. Bilo da su kratkovidni ili dalekovidni, od –10 do +10 dioptrija: nudimo savršeno rješenje za vid, omogućujući vam da iznova doživite fascinaciju mora.

Kako se proizvode vaše specijalne naočalne leće.

Svaka leća koja izlazi iz Rodenstock radionice je jedinstvena. Iskusni stručnjaci upotrebljavaju prilagođene strojeve kako bi ispunili najviše pojedinačne zahtjeve, iznova i iznova. Ako tehnologija više ne može pružiti željenu preciznost, zaposlenici naše tvornice čak ručno izrađuju leće koristeći sve svoje iskustvo i znanje.

1. Inovativno mjerenje oka

S DNEye® Scanner-om mjerimo vaše oči na više od 7000 mjernih točaka. Tako možemo prepoznati svaki pojedini detalj, a mnogi izmjereni parametri direktno utječu na proizvodnju leća.

2. 3D mjerenje naočala

Upotrebom 3D video centrirnog uređaja, ImpressionIST® mjeri se točno kako odabrani okvir stoji na vašem licu te se na osnovu toga dizajn samih leća dodatno optimizira i prilagođava korisniku.

3. Savršena prilagodba

Prava umjetnost je stvoriti idealne naočalne leće na temelju utvrđenih ili izmjerenih vrijednosti. Proračuni i proizvodnja se odvijaju u najmodernijim pogonima Rodenstocka.

Zašto je prilagodba toliko bitna i kako nju ostvarujemo. Saznajte više.

Garantirana izvrsnost:
Vaše posebne Rodenstock naočale.

6 mjeseci garancije zadovoljstva

Jamčimo bezbrižno upoznavanje s vašim Rodenstock progresivnim lećama. Ako u prvih 6 mjeseci još uvijek niste zadovoljni, leće ćemo vam zamjeniti sa drugim, ekvivalentnim proizvodom iz naše kuće.

2 godine garancija kvalitete

Jamčimo vam funkcionalnost i izdržljivost vaših novih Rodenstock naočalnih leća. Ako se nešto desi što može ukazivati na problem u proizvodnji u slijedećih 24 mjeseca od kupovine, u zamjenu će te dobiti identične leće kod vašeg optičara bez ikakve nadoknade.

3 godine garancija kvalitete

Kod kupnje naočalnih leća sa jednim od naših vrhunskih zaštitnih slojeva, nudimo vam potpunu 36-mjesečnu garanciju na premium zaštitne slojeve.

Više o našim garancijama i uslugama potražite ovdje