Jamstvo Rodenstock kvalitete.

Predano po tradiciji: Rodenstock je lider u inovacijama na polju naočalne optike više od 140 godina. Mnogo godina istraživanja i razvoja, vrhunskih majstorija, precizne mehanike te na kraju i moderne inteligentne tehnologije ugrađeno je u naše vrhunske proizvode. Od nas možete očekivati čisto savršenstvo preciznosti – u materijalima, funkcionalnosti i dizajnu.

Istinska ljubav:
Tradicija susreće inovaciju.

Od samih početka djelovanja kompanije, okviri i leće dolaze iz istog izvora. Oduvjek se smatralo da je na jednom mjestu potrebno proizvesti kompletne naočale jer su one jedna cjelina. Ta dugogodišnja ekspertiza koju Rodenstock njeguje više od 140 godina, rezultirala je mnogim patentima i dostignućima. Razvijena su mnoga inteligentna rješenja te se tehnologija konstantno usavršava iz godine u godinu. Rodenstock je ponosni dobitnik više od 50 nagrada za dizajn i funkcionalnost. Sve je to rezultat neumorne strasti za kvalitetom i konstantnom težnjom za vrhunskim rješenjima na polju naočalne optike. Zato jer je savršenstvo mnogo više nego zbroj individualnih dijelova.

Njemački inženjering:
Remek djela Njemačkog inženjeringa.

Od svake naočalne leće do svakog okvira za naočale, svi proizvodi su dizajnirani i razvijeni u Njemačkoj. Savršenstvo naših proizvoda je suština Njemačke kvalitete i proizvodnih vještina. I rezultat je impresivan: Rodenstock trenutno posjeduje oko 500 patenata, širom svijeta, za inovacije na području naočalnih leća, okvira i optičkih instrumenata.

Rodenstock brend naočale:
Napredna tehnologija. Besprijekorna kvaliteta.

 • Kompletna ponuda
  Leće i okviri iz istog izvora.

 • Izuzetan, oštar vid
  zahvaljujući individualnom pristupu u proizvodnji leća

 • Optimalna udobnost nošenja i vrhunska estetika
  zahvaljujući vrhunskom dizajnu i prilagodbi

 • Remek djela Njemačkog inženjeringa
  potpuno razvijene u proizvodnim pogonima u Njemačkoj

 • Visoko-precizno mjerenje oka
  sa patentiranim uređajima, za savršene naočale

 • Garantirana premium kvaliteta
  zahvaljujući najvišim standardima i striktnim procesima proizvodnje

Zašto je ovakva vrsta pristupa isplativa i kako to radimo. provjerite ovdje.

Naše garancije i usluge.

Kada kupite naočale sa lećama marke Rodenstock, od svog optičara dobijate Rodenstock garanciju i uslužnu karticu. Ovom karticom imate pravo na sve dolje navedene usluge i možete pronaći sve ključne podatke o vašim naočalama. Tako da vaš optičar može odmah naručiti pravu zamjenu u slučaju oštećenja ili gubitka.

Jamčimo vam razdoblje privikavanja na vaše Rodenstock naočalne leće. Međutim, ako niste zadovoljni u prvih 6 mjeseci, zamijenit ćemo leće drugim proizvodom iz naše ponude sa istim receptom.

Jamčimo funkcionalnost i trajnost vaših novih Rodenstock naočalnih leća. Ako u roku od 24 mjeseca od kupnje dođe do nedostatka kvalitete, od optičara ćete dobiti identičan zamjenski par leća.

Jamčimo garanciju od 36-mjeseci na postojanost premium zaštitnih slojeva na naočalnim lećama.

Ako vaše progresivne leće oštetite ili izgubite bilo gdje u svijetu sa Rodenstock garancijskom karticom može naručiti identične leće kod bilo kojeg optičara Rodenstock partnera.

* Jamstvo i usluga kartice Rodenstock dostupne su od svih optičara koji sudjeluju. Jamstva i usluge mogu se razlikovati od zemlje do zemlje. Vaša prava iz statutarne garancije ostaju neizmijenjena.