Vidi bolje, izgledaj savršeno sa Rodenstock sunčanim naočalama.

Ljubitelji mode znaju da pravi dodaci upotpunjuju odjeću. No, sunčane naočale Rodenstock mnogo su više od jednostavne modne izjave. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, one pouzdano blokiraju štetna UV zračenja i stoga su neophodne za zaštitu očiju od sunca. Uz to, s kvalitetnim lećama na recept ne samo da ste zaštićeni na suncu nego imate i oštar vid.

Samo najbolje za vaše oči:
Sunčane naočale u Rodenstock kvaliteti.

Sunčeva svjetlost sadrži veliku količinu plave raspršene svjetlosti koja zagušuje ostale boje i dovodi do slabog kontrastnog vida. Sunčane naočale Rodenstock filtriraju plavo zračenje do optimalne razine. Na ovaj način možete vidjeti sa apsolutnom preciznošću i pri jarkom i difuznom svjetlu. Predmeti se pojavljuju s visokim kontrastom, boje i detalji imaju prirodan izgled.

 • Kompletna UV zaštita i zaštita od blještanja 
  za sveobuhvatnu zaštitu vaših očiju

 • Prave boje i prirodan vid 
  također pri jakom i slabom svjetlu

 • Pojačana kontrastna percepcija
  za ugodno vizualno iskustvo

 • U individualnoj izvedbi i velikom izboru boja 
  skrojeno za vaše posebne potrebe

Samozatamnjujuće, zrcalne ili polarizirajuće –
Izbor je vaš.

Dodajte individualni dodir svojim sunčanim naočalama! Od inteligentnog samotamnjenja, preko modernog zrcalnog premaza do polarizacijskog filtra: Mogućnosti sunčanih naočala sa ili bez recepta su kod Rodenstocka gotovo neograničene. Vaš Rodenstock optičar rado će vam savjetovati što vaše osobne sunčane naočale mogu i trebaju posebno učiniti za vas.

Inteligentna zaštita od sunca –
Samozatamnjujuća zaštita od sunca kvalitete Rodenstock.

Naše fotoosjetljive – sunčane leće ColorMatic IQ® Sun 2 prilagođavaju se odgovarajućim uvjetima osvjetljenja u rekordnom vremenu. Na jakom suncu štite vaše oči tamnim nijansama. Ako se prebacite u sjenu, leće se automatski posvjetljuju do 55%. To jamči jasan, kontrastni vid tokom cijelog dana, također u promjenjivim uvjetima osvjetljenja.
Leće su dostupne u šest modernih i kontrastnih boja. Modno osvještenim korisnicima svidjet će se i kombinacija samotamnjujućih leća u kombinaciji sa srebrnim zrcalnim slojem Silver Moon.

Ležerni izgled, cool efekt.

Bez obzira jeste li na plaži ili u gradu – uz moderne zrcalne slojeve istaknite svoj individualni izgled. Možete odabrati između nekoliko novih modernih metalik boja za svoje nove sunčane naočale Rodenstock. Sunčane naočale sa Solitaire® Red Sun 2 crvenim zrcalnim premazom ne samo da izgledaju cool, već imaju i infracrveni filtar topline, smanjujući toplinski stres na oku.
Savjet: Kombinirajte ogledalo srebrne boje Solitaire® Silver Moon ili crveni Solitaire® Red Sun 2 sa samotamnim lećama za zaštitu od sunca – za potpunu i inteligentnu zaštitu od sunca.

Optimalni vid također i okruženju jakih refleksija.

Polarizirane leće za zaštitu od sunca nude veću sigurnost i vizualni komfor na otvorenom i tijekom vožnje, posebno u jakim reflektirajućim područjima poput snijega ili vode. Polarizacijski efekt osigurava značajno smanjenje zasljepljujućih efekata, dobru percepciju boja i jasan detaljan prikaz i u teškim uvjetima osvjetljenja – na primjer, pri dubokom snijegu ili u slučaju refleksije na vlažnim cestama. Odaberite svoje favorite iz tri stilske boje: polarizirano smeđe, polarizirano sivo ili polarizirano zeleno.

Maksimalna zaštita za oči i naočalne leće.

Sunčane naočale obično dosta putuju: Kada šetate gradom ili igrate sport, na plaži ili u torbi. Vrhunski zaštitni sloj Solitaire® Protect Sun 2 s CleanCoatom štiti vaše sunčane naočale od prljavštine i ogrebotina i čini čišćenje lakšim, osiguravajući vam dugo uživanje u sunčanim naočalama. Sunčane kreme, čestice prašine i pijeska ili prskanje vode nemaju šanse protiv kvalitetnih zaštita na lećama. Premaz također pruža dodatnu zaštitu vašim očima upijajući ne samo prednju sunčevu svjetlost, već i bočne refleksije. Tako možete u potpunosti uživati ​​u ljetu.

Doživite sve varijente sunčanih leća za vaše naočale uživo: Pronađite svog optičara.

Ispunite svoj život bojama:
sa novim Rodenstock bojama za leće.

Odaberite svoju omiljenu boju –
jednobojnu ili gradual.

Dajte svojim sunčanim naočalama nešto posebno i odaberite boju leća koja vam najviše odgovara iz naše velike palete boja. Nijanse boja ne samo da se vizualno razlikuju, već donose i razne koristi, npr. bolji vid tijekom vožnje. Pogledajte našu raznolikost boja i saznajte više o svojstvima i prednostima različitih boja i nijansi leća.

RAZNOLIKOST BOJA I SVOJSTVA

Naše fashion boje –
za moderan izgled.

Napravite modnu pojavu pomoću naših modernih nijansi u jednom ili dvobojnom gradijentu.

RAZNOLIKOST MODERNIH BOJA

Prave sunčane naočale za posebne slučajeve.

Dobar par sunčanih naočala može učiniti mnogo više od zaštite samo od sunca: bilo da se radi o različitim sportovima, dugim vožnjama, udobnom svakodnevnom životu ili čak u terapeutske svrhe – otkrijte pravo Rodenstock rješenje za vaše potrebe već sada.

Sportske sunčane naočale

Želite li par sunčanih naočala za sport ili se često aktivno provodite na otvorenom? Saznajte više.

Sunčane naočale za vožnju

Idealne za vozače koji puno voze: optimizirane sa dodatnom zaštitom za vožnju. Saznajte više

Progresivne sunčane naočale

Idealno rješenje za svaku perspektivu: sunčane naočale progresivne snage. Saznajte više

Medicinske opcije

Filteri i specijalne boje za posebne zahtjeve ili terapeutske svrhe. Pitajte svog optičara.

Garantirana izvrsnost:
Vaše posebne Rodenstock naočale.

6 mjeseci garancije zadovoljstva

Jamčimo bezbrižno upoznavanje s vašim Rodenstock progresivnim lećama. Ako u prvih 6 mjeseci još uvijek niste zadovoljni, leće ćemo vam zamjeniti sa drugim, ekvivalentnim proizvodom iz naše kuće.

2 godine garancija kvalitete

Jamčimo vam funkcionalnost i izdržljivost vaših novih Rodenstock naočalnih leća. Ako se nešto desi što može ukazivati na problem u proizvodnji u slijedećih 24 mjeseca od kupovine, u zamjenu će te dobiti identične leće kod vašeg optičara bez ikakve nadoknade.

3 godine garancije na premium zaštitne slojeve

Jamčimo vam 36-mjesečnu garanciju na postojanost zaštitnih slojeva na lećama od dana kupnje.

Više o našim garancijama i uslugama potražite  ovdje