25. siječnja opti 2019, međunarodni sajam optike i dizajna, otvorio je svoja vrata i naravno Rodenstock je bio prisutan s brojnim uzbudljivim novitetima.

Izuzetno jasna: X-tra Clean – novi standard za dugotrajan, kristalno čist vid

X-tra Clean na djelu

Izuzetno glatka površina novog Rodenstock X-tra Clean završnog sloja znači da se nečistoća teško može zalijepiti na leće. Međutim, ako se to ipak dogodi, nečistoća se može ukloniti brzo i jednostavno bez pruga i ostataka. Leće s X-tra Clean završnim slojem su toliko glatke da prljavština nema nikakve šanse. Pogledajte i osjetite sami!

Individualne leće: Prva naočalna leća sa optimiziranim revolucionarnim DNEye ® mjerama za oči

Visoko precizno mjerenje oka

Za razliku od bilo kojeg drugog svjetskog proizvođača, Rodenstock je u mogućnosti prenijeti 7.000 mjernih točaka u naočalne leće. Ovo je jedinstvena optimizacija naočalnih leća po osobnim parametrima detaljno izmjerenih i primjenjenih: rezultat je najveći kontrast, najbolji noćni vid, našire zone oštrog vida i iskustva prirodnog vida.

Izuzetno precizan: holistički optometrijski način mjerenja

DNEye ® Scanner 2+

DNEye ® Scanner 2+ i ImpressionIST ® 4 čine savršen tim za sveobuhvatan spektar dijagnostike i savjetovanja za naočalne leće. Svjedočite demonstraciji holističkog mjernog koncepta na našem štandu!

Rodenstock Naočale pop-up štand.

Rodenstock okviri za naočale će biti predstavljeni na vlastitom pop-up štandu, i to u dvorani C3.302, po prvi put:

Izuzetno elegantan: Naočale Rodenstock u retro izgleda

Rodenstock okviri u novom izgledu

Uz uzbudljive nove kreacije i nove interpretacije klasičnih okvira, Rodenstock okviri još jednom dokazuju svoju strast prema dizajnu naočala i pažnju na detalje kada je u pitanju nova kolekcija.

Potpuna čistoća: vijesti o Porsche Design okvirima i nove ikone mode

P’8478 u boji 2019. godine

Kao pionir u inovativnom dizajnu naočala, Porsche Design definira Eyewear classics okvire i postavlja nove sportske i modne standarde s novom kolekcijom. Potražite i novi Porsche Design Iconic, dobitnika Njemačke nagrade za dizajn 2019.