Posebno skrojene naočale sa trodimenzionalnim video mjerenjem.

Šta imaju zajedničko vrhunske naočale i odjelo ?

Odgovor: Oboje može savršeno odgovarati korisniku – kada su oba savršeno prilagođena. Ono što može učiniti odličan krojač sa odijelom, to mogu Rodenstock optičari učiniti kad su u pitanju naočale.

Optičar- ekspert za naočale koristi najinovativniju tehnologiju: pomoću patentiranog konzultantskog terminala ImpressionIST® slike iz dvije perspektive snimaju dvije kamere osobu sa odabranim okvirom za naočale – bez ikakvih neugodnih pomagala koja se pričvršćuju na odabrani okvir. Ova sveobuhvatna i precizna detekcija svih relevantnih podataka čini uređaj savršenim za prilagodbu Rodenstock Impression® naočalnih leća u odabrani okvir.

Uz 3D video sustav za mjerenje individualnih parametra svakog korisnika, korisnici naočala također imaju uvid o vrstama i razlikama u naočalnim lećama, što se prezentira na mnogim konzultantskim aplikacija na samom uređaju. Na taj način korisnici dobijaju savršeni par naočala posebno skrojene za njih kao što krojač radi odjelo po mjeri.

Prednosti:

• Prirodan vid
• Vrhunski izgled
• Beskompromisna udobnost nošenja

Znatiželjni?

Pronađite Rodenstock partnera optičara u vašoj blizini i zatražite Rodenstock 3D video mjerenje sa ImpressionIST® uređajem.