Sunčane naočale nisu samo trendovski nakit nego i esencijalni ljetni dodatak uz koji ugodno i nesmetano gledanje pri sunčevoj svjetlosti nije problem. Također su zaštita od štetnih UV zraka. Moderne leće imaju UV zaštitu čak i u korekcijskim lećama. Bilo kako bilo, nositelj naočala ne treba podleći visoko kontrastnim pogledima i specifičnim ljetnim stilovima, pak može imati naočale napravljene na recept ili čak progresivne leće.

Rodenstockove sunčane naočale su više nego modni dodatak za savršen izgled u posljednjim trendovima.

Tehnologija.

Kako bi postigli optimalne rezultate za nositelje sunčanih naočala na recept, nudimo dvije tehnologije za vanredna vizualna iskustva ljeti:

The DNEye® Scanner:

Sa DNEye Scanner Vaše oči automatski se mjere na razini 7000 točaka visoke preciznosti. Ovom metodom prikuplja se puno više podataka nego uobičajeno te se rezultati integriraju u leće. Moguće je i potpuno iscrpiti vizualni potencijal kroz sunčane naočale.

The Eye Lens tehnologija:

Za individue koje nose progresivne leće nudimo patentiranu Eye Lens tehnologiju (EyeLT®)  za sunčane naočale. Kao jedini proizvođač leća, ovom preciznošću tehnologije možemo iskalkulirati odstupanja oka u svakom smjeru gledanja te u odnosu na veličinu zjenice.

Još jedna prednost progresivnih leća prilagođenih EyeLT® je vrlo kratak period aklimatizacije.

Postanite znatiželjni?

Sunčane naočale na recept iz Rodenstocka ne znači da ste limitirani u izboru sunčanih naočala. Svi okviri iz naše trenutne zbirke sunčanih naočala dostupni su na individualni recept.